Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر بهره برداری تاسیسات آب و فاضلاب استان اصفهان گفت: با اتمام عملیات اجرایی پروژه نصب ۲۵ دستگاه هوازی در تصفیه خانه شهرضا، مشکلات این محل از جمله انتشار بوی تعفن در هوای منطقه نیز برطرف خواهد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شهرضانیوز؛ سعید شمسایی در جلسه بررسی معضلات تصفیه خانه شهرضا که شامگاه دیشب در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: مطالعات اولیه ارتقاء تصفیه خانه فاضلاب شهرضا از سال 89 آغاز و در سالهای 90 و 91 مجوزهای لازم برای آن از شرکت آبفای کشور اخذ و بعد از آن به دلایلی ادامه آن رها شد تا اینکه از بهمن ماه سال گذشته دوباره از سر گرفته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر بهره برداری تاسیسات آب و فاضلاب استان اصفهان اضافه کرد: در حال حاضر به عنوان راهکار کوتاه مدت نصب دستگاه های هوازی در تصفیه خانه شهرضا پیش بینی شده است و با توجه به تجارب ناشی از اجرای این طرح از جمله در شهرستان نجف آباد، اطمینان وجود دارد که این مشکل حل خواهد شد.
وی گفت: تاکنون 1.5 میلیارد برای خرید انشعاب برق، 25 دستگاه هوازی و ساخت اتاقک در محل تصفیه خانه فاضلاب شهرضا اختصاص داده شده اما تکمیل این پروژه نیازمند اعتباری در همین اندازه است.
شمسایی تصریح کرد: دستگاه های هوازی خریداری شده برای تصفیه خانه شهرضا احتمالاً تا 2 الی 3 ماه آینده آغاز به کار خواهد کرد و با این اقدام بوی تعفن موجود در هوای منطقه نیز این بین خواهد رفت.
مدیرکل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان نیز در این جلسه، اظهار کرد: ممکن است مسئولانی در قبال مشکلاتی نظیر آنچه برای تصفیه خانه شهرضا ایجاد شده اینگونه استدلال کنند که پروژه قبل از زمان مدیریت ما احداث شده و به این وسیله از حل معضلات آن خودداری کنند اما ما حل این معضل را رسالت خود می دانیم.
مدیر کل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان ادامه داد: به موجب قانونی که در زمان احداث تصفیه خانه شهرضا وجود داشته، شرکت های آبفا تحت نظر شهرداری ها اداره می شده و به همین دلیل استعلام های اولیه آن نیز توسط این نهاد اخذ شده است.
هاشم‌ امینی گفت: بعد از آنکه قوانین مربوط به مسائل زیست محیطی در همه ادارات اصلاح شد مسئولان ملزم به توجه بیشتر به اینگونه مسائل شدند پس نباید گمان کنیم که مسئولان قبلی نیز تعمدی در ایجاد مشکل داشته اند.
وی گفت: تاکنون 900 میلیون تومان برای خرید 25 دستگاه هوازی برای نصب در تصفیه خانه فاضلاب شهرضا اختصاص یافته است.

امینی تصریح کرد: در حال حاضر انشعاب 13 هزار نفر از مشترکان شرکت آب و فاضلاب شهرضا به تصفیه خانه این شهرستان متصل است بنابراین جابجایی آن در شرایط فعلی ممکن نیست هرچند به عنوان یک راهکار بلند مدت در نظر است.
مدیرکل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان گفت: در سفر اخیر هیئت آلمانی به اصفهان مقرر شد تا از متخصصان این هیئت برای حل مشکل تصفیه خانه شهرضا و انجام مطالعات اولیه درخصوص آن استفاده شود.
امینی تأکید کرد: عقیده داریم پساب تصفیه شده فاضلاب شهرضا باید در همین شهرستان مورد استفاده قرار گیرد چون این شهرستان با مشکل کاهش شدید منابع آب مواجه است.
اجازه نمی دهم حق مردم منطقه جرم افشار ضایع شود
نماینده مردم شهرضا در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: بنده به عنوان نماینده مردم تا احقاق نهایی حقوق آنها از پیگیری دست بر نخواهم داشت و مسئولان استانی نیز باید زمان دقیق حل این معضل را اعلام کنند.
سمیه محمودی گفت: بنده بارها با مسئولان استانی و کشوری شرکت آب و فاضلاب دیدارهایی در این خصوص انجام دادم که منجر به صدور دستور نهایی برای نصب دستگاه‌های هوازی در تصفیه خانه فاضلاب شهرضا شد، حال مسئولان استانی باید درباره مراحل اجرایی این طرح پاسخ دهند.
وی اظهار کرد: قرار شد با استفاده از کارشناسان خارجی و داخلی مطالعات لازم درباره این تصفیه خانه انجام شود که قبل از انجام هرکاری در این زمینه باید به مسئولان گوشزد کنیم که مردم این مناطق از انتشار بوی تعفن رنج می کشند، پس باید این معضل هرچه زودتر برطرف شود.
نماینده مردم شهرضا در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: تصفیه خانه فاضلاب شهرضا در حدود 30 سال قبل ایجاد شده اما در این مدت انتشاری بود تعفن در هوای منطقه مردم مناطق اطراف آن را عاصی کرده است.
محمودی ادامه داد: مردم مناطق جرم افشار، منوچهرآباد و نسیم آباد چه گناهی دارند که باید تاوان اشتباهی که در 30 سال قبل انجام شده است را پس بدهند.
مشکل مردم منطقه جرم افشار هرچه زودتر برطرف شود
فرماندار شهرضا اظهار کرد: همه مسئولان شهرستان به وجود مشکلات تصفیه خانه شهرضا اعتراف و بر ضرورت حل سریع آن تأکید دارند.
محسن گلابی اظهار کرد: در حال حاضر جاده لاگونی شهرضا آسفالت شده است تا از پراکنده ریزی فاضلاب توسط تانکرهای حل این مواد در حاشیه این مسیر جلوگیری شود.
وی اضافه کرد: 40 لیتر از پساب تصفیه شده فاضلاب شهرضا به موجب تفاهمنامه ای به شرکت شهرکهای استان اختصاص داده شده و در آینده نزدیک و پس از برگزاری کمیسیون حفاری، زمینه انتقال مقداری از پساب تصفیه شده به شرکت صنعتی شهرستان فراهم خواهد شد.
گلابی تاکنون تنها 30 درصد از فاضلاب شهرضا ساخته شده و تکمیل آن نیازمند اعتباری بالغ بر 37 میلیارد تومان است.
وی ادامه داد: بنده در ماه های اخیر 2 شب در محله جرم افشار حاضر شدم و از نزدیک شاهد انتشار بوی تعفن در هوای این منطقه بودم به همین دلیل تأکید دارم که باید این مشکل زودتر برطرف شود.
فرماندار شهرضا گفت: کسی منکر خدمات مسئولانی قبلی نیست اما اگر در طول 8 سال دولت قبل که میزان اعتبارات در بخشهای مختلف بسیار زیاد بود مقداری هم برای حل معضل تصوفیه خانه شهرضا اختصاص داده شده بود اکنون شاهد اعتراض مردم این منطقه نبودیم.
گلابی اذعان کرد: متأسفانه در حالی ما با معضل تصفیه خانه مواجه هستیم که به دلیل کاهش شدید منابع آبی شهرستان شدیداً به پساب تصفیه شده فاضلاب نیاز داریم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۴۶۱۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قصه فاضلاب بندرعباس و تدبیر دولت ‌برای پایان بی‌تدبیری‌ها

بخش عمده‌ای از مطالبه عمومی مردم بندرعباس با عزم جدی که در دولت سیزدهم دیده می‌شود بالاخره قرار است بعد از سال‌ها وعده ‌وعید نهایتا تا سال آینده به نتیجه برسد و بخش مهمی از فاضلاب شهر جمع‌آوری و مشکلات فعلی به حداقل برسد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، فاضلاب یکی از مهم‌ترین مشکلات سالیان اخیر در شهر بندرعباس بود که به ویژه ورود آن به دریا موجی از اعتراضات مردمی و محیط زیستی را در پی داشت. 

بر همین مبنا در دولت گذشته طرح ساماندهی فاضلاب و انتقال پساب به صنایع غرب این شهر آغاز شد در آن دولت البته این طرح به نتیجه نرسید اما با آغاز به کار دولت سیزدهم شاهد پیشرفت چشمگیر این پروژه هستیم. 

استاندار هرمزگان در این رابطه گفت: پروژه فاضلاب یکی از نیازهای اساسی شهر بندرعباس است، این پروژه در ابتدای دولت یک بخش توسعه محدود بود کل قراردادهای منعقد شده آن نهایتا 17 میلیارد تومان بود اما الان به بیش از 3 هزار میلیارد تومان قرارداد رسیده که بخشی قابل توجهی نیز پرداخت شده است. 

وی با تاکید بر اینکه پیشرفت پروژه قابل قبول است و 3 فاز از پروژه به پایان رسیده افزود: سه فاز دوم هم آغاز شده و پیشرفت مناسب و مطابق برنامه دارند یک سری مشکلات هم وجود دارد یکی از مسائل ثبت سفارش و مسائل ارزی است که برای تامین آن از تهران پیگیری خواهیم کرد.

استاندار هرمزگان با اشاره به لزوم پوشش کامل شهر بندرعباس در این طرح اظهار داشت: این پروژه بالغ بر 6 هزار میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد این میزان همه فاضلاب بندرعباس را پوشش نمی‌دهد اما مشکل اساسی را حل می‌کند اما لازم است این پوشش به تمام سایر طرح‌ها از جمله نهضت ملی مسکن و مسکن مهر نیز برسد.

وی با تاکید بر اینکه با برنامه ریزی صورت گرفته و پیش‌بینی آینده شهر بندرعباس این پروژه 15 سال آینده نیاز شهر را پوشش می‌دهد گفت: برنامه داریم تا سال 1404 این پروژه و بخش‌هایی که آغاز شده به پایان برسد فعلا متناسب با برنامه، پروژه در حال انجام است.

استاندار هرمزگان ضمن بازدید از آخرین پیشرفت های فازهای ‌‌شش‌گانه این پروژه بزرگ ضمن برگزاری جلسه با مسئولان طرح، مسائل اصلی و مشکلات مهم پیش‌روی این پروژه را احصا کرد وی در خصوص مسائل دیرینه فاضلاب بندرعباس از جمله ورود فاضلاب برخی محلات به خورها و سپس به دریا و تصمیمات اخذ شده برای حل این مسائل با اشاره به سه مسئله مهم فاضلاب بندرعباس شامل ریختن مستقیم فاضلاب از برخی محلات به خورها، فرسودگی خطوط فاضلاب و شکستگی لوله‌ها و افزودن برخی تأسیسات برای رفع آلودگی فاضلاب گفت: بر همین اساس در جلسه مشترک مصوب شد از 130 کیلومتر بافت لوله و شبکه فرسوده در فاز اول 38 کیلومتر به فوریت آغاز شود. 

وی ادامه داد: پروژه ایجاد شبکه فاضلاب در محلاتی هم که فاضلابشان مستقیم به خورها می‌ریزد و در طرح اولیه فاضلاب دیده نشده‌اند با سرعت بیشتری از محل مولد سازی املاک دولت آغاز خواهد شد و تا 18 ماه آینده بخش عمده ای از فاضلابی که به خورها ریخته می‌شود جمع آوری کنیم و نوسازی لوله‌ها را نیز سرعت ببخشیم.  

حال با وجود پیشرفت قابل توجه این پروژه، آیا تاکنون طرح تصفیه فاضلاب و انتقال پساب به صنایع توانسته اثر مثبتی بر فاضلاب این شهر و مسائل محیط زیستی بگذارد؟

شجاعی مدیرعامل شرکت تامین و توسعه زیرساخت خلیج فارس در پاسخ به این سوال با اشاره به اینکه طرح ساماندهی فاضلاب و انتقال پساب با پیشرفت خوبی در حال انجام است گفت: در دو فاکتور مهم توانسته‌ایم فاضلاب شهر بندرعباس را به استانداردهای زیست محیطی برسانیم و سایر شاخصها نیز طی یک ماه آینده مورد ارزیابی از سوی محیط زیست استان قرار خواهد گرفت. 

به گزارش تسنیم، اما آنچه مهم است ذکر این مطلب است که بخش عمده ای از مطالبه عمومی مردم بندرعباس با عزم جدی که در دولت سیزدهم دیده می‌شود بلاخره قرار است بعد از سالها وعده و وعید نهایتا تا سال آینده به نتیجه برسد و بخش مهمی از فاضلاب شهر جمع آوری و مشکلات فعلی به حداقل برسد. 

.

انتهای پیام/864/.

دیگر خبرها

  • اجرای پروژه‌های فاضلاب رشت با قراردادی بالغ بر ۱۴۰۰ میلیارد تومان
  • فاضلاب شهر بندر عباس سر و سامان می گیرد
  • خرید دریچه فاضلاب چدنی در تهران | شرکت دانش بنیان ذوب ریزان
  • وزارت ورزش تکلیف VARرا مشخص کند/امیدوارم فصل آینده VARداشته باشیم
  • فیلتر شنی در دستگاه های تصفیه آب صنعتی
  • برنامه های و اهداف شرکت گلتاش در سال ۱۴۰۳
  • قصه فاضلاب بندرعباس و تدبیر دولت ‌برای پایان بی‌تدبیری‌ها
  • پاسخ عجیب آبفا خوی به بوی بد فاضلاب: مربوط به برخی فصول سال است!
  • تصفیه فاضلاب ١١ شهر و روستای استان همدان
  • آینده صنعت خودرو ایران؛ ارزخوری یا خودروسازی؟